A.P.K. de Polder

Vaartweg 58HALI
8243 PP , Lelystad
Tel: (0320) 260 460 / Mob: (06) 18 93 26 57

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,7 is gebaseerd op 10 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 70% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over A.P.K. de Polder. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over A.P.K. de Polder

8,7
over 10 review(s)

Eerste indruk

8,3

10 pos / 0 neg

Service

8,9

10 pos / 0 neg

Prijs / kwaliteit

8,9

10 pos / 0 neg
7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Als het niet recht is is het krom
25 april 2013 om 23:09 Meldt als ongepast

Nog niet meegemaakt dat mijn auto onterecht is afgekeurd, Meer dam 10 stuks tussen 1976 - 2007

Pluspunten: Tijdens de afspraak kan je wachten en of mij kijken


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

gewoon goed
21 december 2012 om 15:15 Meldt als ongepast

perfecte service, altijd vriendelijk.


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

weer prima
02 november 2012 om 12:31 Meldt als ongepast

vandaag weer geweest en zoals altijd prima service kopje koffie ff bijpraten kom al jaren bij martin en blijf ook komen ga zo door kerel


10

Review behulpzaam?
JA NEE

ABSOLUTE TOPKLASSE
28 juli 2012 om 13:32 Meldt als ongepast

Vriendelijke en zeer kundige keurmeester.
Als je met hem staat te praten dan hoor je dat hij weet waarover hij praat.
Hij keurt geen onnodige dingen af, maar informeert je wel over werkzaamheden die er in de toekomst
aan zitten te komen
Ook zijn vrouw, die de receptie doet, is uiterst vriendelijk en staat onmiddelijk met een vers kopje koffie voor een ieder klaar.
Kortom, een echte aanrader, ik kom er zeker terug.

Pluspunten: Snel, vakkundig, grondig en kritisch zonder te zeuren.
Verbeterpunten: Geen


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

APK keuring in sneltreinvaart!
06 juli 2012 om 14:11 Meldt als ongepast

A.P.K. de Polder, APK keuring in sneltreinvaart, maar dan zonder ook maar een enkel keuringspuntje over te slaan. Binnenkort mag ik weer en ga wederom naar APK de Polder!

Pluspunten: snelheid, accuraat, kritisch


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Een goeie en eerlijke behandeling en dat in deze tijd!
29 februari 2012 om 10:52 Meldt als ongepast

Je wordt altijd goed en netjes behandeld.
Ik kom hier al zolang als APK de polder bestaat en als er een tevreden is dan ben ik dat !!!
Ik zou zeggen Martin ga zo door en hoop nog lang bij je te mogen komen,maar dat denk ik wel.

Pluspunten: Een hard werkend eerlijk mens
Verbeterpunten: Ik zou het niet kunnen zeggen


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Werd snel geholpen,koppie ...
17 februari 2012 om 08:14 Meldt als ongepast

Werd snel geholpen,koppie koffie,krantje,praatje.Voor ik het wist was het klaar,zelfs nog 'n paar lampen vervangen,banden op spanning,SUPER

Pluspunten: snelle,betrouwbare keuring.goed advies.


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Al meer dan 10 jaar klant
15 februari 2012 om 14:45 Meldt als ongepast

Ik kom al meer dan 10 jaar bij Martin, altijd vriendelijk evenals zijn vrouw Sonja. Mijn zoons keuren ook elk jaar hun auto's. Heb 1x een jaar gehad met 3 steekproefkeuringen, mijn auto 2x en die van mijn zoon 1x
geen probleem auto's werden alsnog goedgekeurd. Twijfel niet aan de kennis van Martin.
Als hij iets niet vertrouwd dan overlegt hij het met je en als er kosten of specifieke dingen aan de auto
te verwachten zijn dan zegt hij dat ook!! Je word altijd op tijd geholpen en er is koffie!!
Vriendelijke groeten Rob Kooij.

Pluspunten: Dat je heel snel een afspraak kan maken
Verbeterpunten: Ik weet ze niet.


7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

niks geen leugens!!!!!!
13 februari 2012 om 14:35 Meldt als ongepast

Bij APK de POLDER wordt je tenminste nog eerlijk geholpen,er worden GEEN punten afgekeurd die niet hoeven.Een vriendelijk woord ,een lach,wat wil je nou nog meer!!!


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 0 / Nee: 1

Bij apk de polderwordt nog ouderwetse service ...
23 oktober 2010 om 13:32 Meldt als ongepast

Bij apk de polderwordt nog ouderwetse service verleend en worden er geen dingen afgekeurd die niets met de apk vandoen hebben,zijn er dingen aan de auto die binnenkort te verwachten zijn dan laat martin dat ook weten.
Tijdens het wachten staat er koffie klaar en een vriendelijk woord van sonja maakt het af,toppie

  Commentaar (1)


door R. v. Peperstraten - 6 juli 2012 om 14:09 Meldt als ongepast
A.P.K. de Polder, APK keuring in sneltreinvaart, maar dan zonder ook maar een enkel keuringspuntje over te slaan. Binnenkort mag ik weer en ga wederom naar APK de Polder!